Viktig information ang covid-19

Med anledning av Utrikesdepartementets beslut att avråda från alla utlandsresor fram till och med den 14 april, kommer vi som en direkt effekt av detta att ställa in alla utrikes avgångar fram till detta datum.

För er som reser efter den 14 april återkommer vi med information löpande.

Vi kommer att kontakta alla resenärer som påverkas av inställda avgångar i perioden och meddela hur återbetalning av inbetalt belopp går till.

Kommer min resa att bli av?
Utrikesdepartementet har som ansvar att bestämma var det är säkert att resa.

Om UD avråder från en särskild region dit vi har resor kommer vi att ställa in den planerade resan och återbetala resans kostnad. Detta gäller även andra omständigheter som gör att resan inte kan genomföras t.ex.
- Stängda gränser
- Flygbolag ställer in rutter
När förutsättningar för att genomföra resa inte längre finns så kontaktar vi er omgående. Om ni inte hör något av oss så går resan som planerat.

                                                                                              

Jag vill avboka min resa, vad gäller?
När du bokar en resa med forellenresor är du skyddad av paketreselagen. Det innebär att vi följer myndigheters beslut och agerar därefter. Om vi ställer in en resa kommer vi kontakta dig och återbetala din resa. I övriga fall gäller ordinarie avbokningsregler som återfinns under fliken INFO på vår hemsida.