622543_on-the-town_affischbild.jpg

ON the TOWN - Broadwaymusikal

Skandinavienpremiär  - 24 timmar i New York

On the Town är en dansmusikal som utspelar sig i det sena 1940-talets New York, där tre matroser försöker uppleva så mycket som möjligt av ”The Big Apple” under ett dygns permission. Den är skapad av Betty Comden, Adolph Green, Jerome Robbins och Leonard Bernstein, som även gjorde musiken till bland annat West Side Story. Kända låtar är New York, New York och If I Can Cook. On the Town hade Broadway-premiär 1944 och spelades senast där 2014-2015. Den filmatiserades 1949 med bland andra Gene Kelly och Frank Sinatra i rollerna, och kom till Londons West End 1963. Under sommaren 2017 spelades On the Town på Regent’s Park Open Air Theatre, teaterns största dansmusikal hittills.

Rennie Mirro, Karl Dyall och Hanna von Spreti har medverkat i mängder av framgångsrika musikaler och vunnit prestigefyllda utmärkelser för sina insatser. Tillsammans har de bland annat gjort stor succé med flerfaldigt prisbelönta Singin’ in the rain på Oscarsteatern.  

Det känns fantastiskt att få göra On the Town i vackra Kulturhuset Spira, med stor ensemble och livemusik av Jönköpings Sinfonietta, säger Rennie Mirro och Karl Dyall:
– Den utspelar sig i en tid som vi gillar och har en danstyp som passar oss. Räkna med massor av dans, massor av sång och mycket humor.  – Och glöm inte Leonard Bernsteins underbara musik!

Skriv ut ikon

Pris

955 kr / person

Resedatum

Avgått 2018-09-30

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde - Hpl Sandtorget 11:45
Tidaholm-Acklingakorset 12:05
Mullsjö VIP 12:30

 

RESFAKTA 1-dag
Arena      Spira Kulturhus
Ort            Jönköping
Tider        13.3o måltid
                   15.oo föreställning

 

Allt detta ingår i priset:
*   Bussresa
*   Brunchbuffé
*   Dryck
*   Kaffe
*   Musicalbiljett
*   Garderob