Skagen - där solen oftast skiner


Dag 1

Perfekt resa för dig som vill få ut mycket av två dagar på ett trevligt besöksmål

Efter ankomst till Danmark åker vi direkt upp till Skagen där vi först tar en liten ”byrundtur” med vår buss innan innan vi styr med upp till Grenen – Danmarks nordligaste plats. Det känns spännande att gå med fötterna i sanden där Skagerack och Kattegatt möts medan stora fartyg stävar fram vid horisonten.

Efter incheckning på vårt boende som ligger strategiskt placerat mitt i byn har du nu gott om tid i att besöka gallerier, museer och hantverkare och inte minst för att promenera bland de utsökta små husen i blandade färger och med prunkande små täppor i de läckra kvarteren.
Vi har medvetet inte lagt in middag då det känns mer spännande att upptäcka trevliga restauranger, kanske i den ljuvliga hamnmiljön där fritidsbåtar och yrkesfiskare håller den stora hamnen levande Nystekt spätta och andra läckerheter från havet i mysig miljö kan säkert bli en av höjdpunkterna.

Dag 2
Handla lite gott till skafferiet kan du göra innan vi åker tillbaka mot Fredrikshamn och båtresan hemåt. Ombord finns numera en ”Border Shop” där du till en rimlig peng kan välja ur ett stort sortiment av allehanda dryckesvaror

Du har fått vara med om mycket – i ett behagligt tempo – och allt på bara två dag.

Skriv ut ikon

Pris

1825 kr / person

Resedatum

Avgått 2018-06-14

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde - Arenan 06:00
Skara Resecentrum 06:30
Vara Hüllert 06:45


RESFAKTA 2-dag
Hotell        Folden
Rederi       StenaLine
Linje           Gbg - Fredriksh.
Ank/ avg  14.00 ca / 12.00 Skagen  
Valuta        Danska Kronor
Anm            Giltig leg. krävs
 

Allt detta ingår i priset:
*  Buss & Båtresa
*  1 x Övernattning
*  1 x Frukost
*   Besök vid Grenen
*   Reseledare