Vallarna Friluftsteater - Premiär

Nu blir du "Premiärlejon" på riktigt. Festligt, kändistätt, galet

Innan ankomst till Falkenberg gör vi middagsstopp på ett trevligt gammaldags gästgiveri där man dukat upp söndagsbuffén.

Stulen Kärlek handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg).

Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.

Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

Välkommen till årets stora skrattkalas på Vallarna! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister – Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. För regi står Pär Nymark.

 

 

 

Skriv ut ikon

Pris

950 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-06-30

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde - Hpl Sandtorget 13:10
Tidaholm-Acklingakorset 13:30
Mullsjö VIP 13:55
Bottnaryd Pendelparkering 14:10

 

RESFAKTA 1-dag
Arena   Vallarnas friluftstater
15.3o    ca  Söndagmiddag
18.oo    Premiär

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Middag inkl dryck & kaffe
* Premiärbiljett