Rostock Julmarknad - first classRostock hälsar dig välkommen inte minst i juletid och julmarknaden är en av de större i Nordtyskland. Här kan du prova de typiska specialiteterna rökt Rostockerkorv, rökt fisk från Warnemünde och mycket mera. Ett glas glögg värmer och doftar gott liksom mandlar och klenetter.  
Vi vill att du ska bo riktigt bra och har valt det förstklassiga och centralt belägna 4-stjärniga hotell Radisson Blu som ligger mitt i centrum med sin stora julmarknad, fina shopping och spännande restauranger. Hotellet har en bra restaurang för dig som vill stanna inomhus en stund.
Dag 1
Vi är framme i Rostock redan på eftermiddagen varför det efter incheckning passar bra att ge sig ut på stan.
Att Rostock har pyntats för julen är det ingen som kommer att missa. Här finns fräcka butiker och mysiga restauranger med gemyt och god mat. En skön stund för kvällsavkoppling.
Dag 2
Efter den stora fina frukostbuffén gör vi en shoppingtur till en gränshandel för de som önskar följa med. Du får sedan hela dagen till ditt förfogande på den stora julmarknaden och i de välfyllda butikerna. Varsågod allt är serverat.
Dag 3
Vi lastar bagaget och på börjar under förmiddagen återfärd tillbaka till Sverige. Under överfarten från Rostock kan det passa bra att äta lunch innan vi kommer fram till Danmark. Åter i Skaraborg beräknas vi efter ett middagsstopp vara ca 20.oo   

Boka
Skriv ut ikon

Pris

Från 3085 kr / person

Resedatum

2020-11-29 - 2020-12-01

Antal dagar: 3

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 04:30
Tidaholm-Acklingakorset 04:50
Mullsjö VIP 05:15
Jönköping M2 / Statoil 05:45
Skillingaryd Syd -Cirkel K 06:10
Ljungbystopp - Statoil 07:10
Helsingborg Knutpunkten Hpl Jvg-gatan 09:10

 

RESFAKTA  3-dag
Hotell     Radisson Blu
Kat.         FFFF
Läge        Mitt i City

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
*  Färje & vägavgifter
* 2 x Övernattning
* 2 x Super bufféfrukost
* Shoppingtransfer