171044_christmas-in-kurfurstendammberlingermany.jpg

Berlin i Julglitter

Berlin, staden som aldrig stänger.

Berlin staden som aldrig stänger, det finns fler barer, diskotek och nattklubbar i Berlin, än i London och Paris tillsammans. Utbudet av restauranger och kaféer är enormt och alla smakriktningar tillfredsställs. Berlin har ett 60-tal julmarknader på olika ställen i staden.   

Dag 1
Vi åker inte runt i länet utan tar tidiga 13.oo båten från Gedser och kommer snabbt till vårt hotell perfekt i Berlin City Väst. Känns skönt att komma fram lite tidigare så du har kvällen fri till aktiviteter. Berlin ligger för dina fötter. Vår reseledare tar den som önskar dessutom ut dig på olika upptäcktsfärder under dagarna här.

Dag 2 - 3
Föreslår att du som vill få en inblick i stadens utveckling följer med på en fyra timmars rundtur. Staden har ett otroligt shoppingutbud, läckra konditorier och mat från värdens alla hörn. Nu är det också dags för ett par julmarknadsbesök i staden. Världens mest kända varuhus, KaDeWe där matavdelningen med sina små restauranger lockar. Berlin har berömda museer, varietéer, gallerier, operascener, konsertsalar och attraktioner. Vårt hotell ligger perfekt till så du lätt kan förflytta dig runt i på egen hand om så önskas.  Varför inte passa på att besöka Friedrichstadt-Palast - Europas häftigaste Show Palace med världens största teaterscen och en över 100-årig historia.

Dag 4
Efter frukost beger vi oss till Rostock och kanske får vi tid för ”skafferishopping” innan det är dags att borda färjan till Danmark.
 

EXTRA    EXTRA
Vi har biljetter till MegaShowen i MegaFormat på världens största teaterscen Friedrichstadt - Palast Berlin .   Bokas i webbformuläret   alt. per telefon

 

 

Skriv ut ikon

Pris

Från 3225 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-12-01

Antal dagar: 4

Påstigningsorter

Skövde - Resecentrum 04:15
Tidaholm-Acklingakorset 04:35
Mullsjö VIP 05:00
Jönköping Eurostop Statoil 05:30
Skillingaryd Syd -Statoil 05:55
Ljungbystopp - Statoil 06:50
Helsingborg Knutp. 08:45


RESFAKTA 4-dag
Hotell     Berlin Mark
Läge         City Väst
                    Meineke Str                 

Tider      17.3o ca ank Berlin
                   22.3o  ca ank Skövde

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* 3 x Övernattning
* 3 x Frukostbuffé
* Färjor & vägskatter
* Reseledare

Berlinarnas "nationalrätt"


Världens största teaterscen


Spektakulär jätteshow i världsklass


Smidig lokaltrafiken och du kan betala enkelt med kontanter