Musikalen - Häxorna i EastwickEfter succén med The Phantom of the Opera är det dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal.  Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.  År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.

De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg).

Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Peter Jöback gjorde världspremiären av Häxorna i Eastwick på West End i London år 2000, då som den unge pojken Michael. Nu tar han i rollen som Darryl.
Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.

Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Skriv ut ikon

Pris

2485 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-11-16

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 08:30
Mariestad Resecentrum 09:05
Hova - Ingo 09:25
Finnerödja Hpl E20 09:35
Laxå - Ingo 09:50
Örebro Scandic/Statoil E20 10:25


RESFAKTA 2-dag
Hotell      Scandic  Park
Läge          Humlegården
Arena       Circus
Förest     19.30
 

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Övernattning
*  Frukostbuffé
*  Musikalbiljett
*  Teatertransfer t.o.r.