787464_marlenaernman.jpg

Dalhalla - Ernman med vänner Sö-Må

 

Sedan 2009 har över 88 000 människor sett Malena Ernman framträda i det gamla kalkbrottet Dalhalla. 2019 blir inget undantag, då Malena återvänder med gästerna Lisa Nilsson och de två Så som i himmelen-kollegorna  Philip Jalmelid och Kristin Lidström. 

 – Jag har sagt det förut, men Dalhalla är årets höjdpunkt för mig. Och i år har jag ju med mig tre alldeles otroliga musiker från både jazz- och musikalvärlden. Men vi har gemensamt att vi älskar bra musik, och det ska bli hur roligt som helst att få röra sig fritt mellan allt från barockopera och folkmusik till pop, musikal, you name it. Dalhalla är en magisk och fantastisk plats och varje år är jag så tacksam över att vi får komma tillbaka, hälsar Malena Ernman.

Lisa Nilsson kräver ingen vidare presentation. Hon är en av Sveriges största musiker och har sedan tidigt 90-tal gått i spetsen för svensk soul- & jazzmusik. För knappt en månad avslutade Lisa Nilsson en rikstäckande jubileumsturné för skivan ”Himlen runt hörnet” som sågs av över 30 000 personer, och den 14 februari är det premiär för hennes egna föreställning ”Kvinnan som är jag” på Rival i Stockholm.  

Philip Jalmelid och Kristin Lidström är två av Malenas artistkollegor från den enormt hyllade musikaluppsättningen av ”Så som i himmelen” på Oscarsteatern. Föreställningen plockade högsta poäng i Aftonbladet och kallades ”stark och suverän” av Dagens Nyheter. Philip Jalmelid prisades  för ”årets prestation” av Sällskapet Stallbröderna. Kristin Lidström är med sin blyga ålder om 26 år redan mer rutinerad än de flesta och har även  spelat i ”Kristina från Duvemåla” och ”Les Misérables”.

Efter middag och kvällens efterlängtade föreställning väntar en god natts sömn innan söndagsfrukosten ställs fram.  Under förmiddagen åker vi traditionsenligt till Leksand  för ett intressant besök på Job´s handtryck – vars unika hantverksprodukter är hett eftertraktade, vilket du lär upptäcka.  

Skriv ut ikon

Pris

2625 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-07-07

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Lidköping - Resecentrum 07:20
Skara Resecentrum 07:40
Skövde Resecentrum 08:15
Mariestad Resecentrum 08:50


RESFAKTA 2-dag
Boende   Mora Parken
Läge          Mora
Förest.     17.oo

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Övernattning
*  Frukost
*  Middag
*  Konsertbiljett
*  Entré Jobs Verkstad
*  Guidning Jobs Verkstad