Annie - Musikalen

Musikalen Annie

Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Regisserar gör Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. I 2018 års upplaga är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.


Innan föreställningen  får du en stund på sta´n med tid för shopping och lunch.

Skriv ut ikon

Pris

995 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-03-16

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 09:45
Skara Resecentrum 10:15
Vara Hüllert 10:30


RESFAKTA 1-dag
Arena       Lorensbergsteatern
Förest     14.3o
Speltid     2.45 ca  tim
Ank Avg  11.45 ca /18.oo  Got

Barnrabatt  175:- t.o.m. 16 år
 

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Musikalbiljett