Forellenresor logotype

SuperShopping med extra knorr

Tisdag
Vi reser reser söderut via Rödby-Puttgarden och stannar för riktigt bra shopping på McArthurGlen Designer Outlet Neumünster. Detta är norra Tysklands största outlet som med mer än 110 butiker har utvecklats till ett fantastiskt shoppingparadis för modeälskare och kvalitetsmedvetna.  Här handlar vi med upp till 70% rabatt på vanliga butikspriser.

Välj bland favorit-designermärken som Armani, Hugo Boss, Gucci, Levis, Polo Ralph Lauren, Adidas, Karl Lagerfeld, Converse m.fl. m.fl.!  Här finns också inredning som t.ex. Villeroy & Boch. Flera kaféer/restauranger i mysiga miljöer ger lite ”bykänsla” och att komma hit som grupp ger ytterligare rabatter i butikerna.

Nöjda med vår shopping åker vi till närbelägna Hotel Plöner See by Tulip vid  Plönersjön. Hotellet erbjuder balkong, hårtork och kaffebryggare på rummet, gratis wi-fi och dessutom en trevlig bar/lounge där vi kan koppla av efter kvällens gemensamma middag.

Onsdag
Efter frukost beger vi oss till Calles gränsshopping i Heiligenhafen där godsaker för många smaker väntar innan det är dags att ta färjan mot Rödby och vidare tillbaka till hemorten dit vi anländer under kvällen.


  

Pris

1595 kr / person

Resedatum

Avresa: 2019-10-29
Återkomst: 2019-10-30

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde 03:00
Tidaholm-Acklingakorset 03:20
Mullsjö VIP 03:45
Jönköping M2 / Statoil 04:15
Skillingaryd Syd -Statoil 04:40
Ljungbystopp - Statoil 05:30

 

RESFAKTA 2-dag
Hotell  Plöner See by Tulip Inn
 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Övernattning
* Frukost
* Middag
* Outlet 10% kupong
* Färjor
* Vägskatter

 


Utskriven 2020-07-15