Forellenresor logotype

Dreamgirls - The Musical

                 Vi förflyttas till USA och 1960-talets Detroit
Dreamgirls - The Musical handlar om tre unga sångerskor som vill slå igenom i en tid då skivbolaget Motown tar musikbranschen med storm. Den gripande historien om de tre vännerna har många likheter med verklighetens The Supremes där bland andra Diana Ross var medlem. Tempot är högt, musiken tidlös och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Musikalen har hyllats på Broadway och i West End och filmatiseringen med bland andra Beyoncé och Eddie Murphy blev en kioskvältare som belönades med två Oscarsstatyetter. När musikalen i höst möter den svenska publiken är det regissören Edward af Sillén, som efter succén med musikalen Änglagård, tar sig an en av musikalhistoriens stora succéer.
 En gripande historia med tidlösa hits
Dreamgirls – The Musical är fylld av ikoniska hits som ”And I Am Telling You I’m not going", "One Night Only", ”Listen”, ”More”, ”I love you baby” och många fler. I huvudrollerna som Deena, Effie och Lorrell ser vi artisterna Janice Kavander, Laila Adéle och Mary N’Diaye. Rollerna som Curtis och Marty spelas av Alexander Larsson och Peter Gardiner och ensemblen består av några av Sveriges mest meriterade sångare. Självklart i sällskap av en stor orkester.

Om föreställningen:
De tre vännerna Deena, Effie och Lorrell drömmer om att slå igenom med sin grupp The Dreamettes. Chansen dyker upp när de träffar bilhandlaren Curtis vid en talangtävling. Curtis blir gruppens manager och hjälper de unga kvinnorna in i den utmanande musikindustrin, i en tid präglad av fördomar och diskriminering. Vägen till stjärnglansen är inte enkel och när Curtis avsätter Effie som gruppens solosångerska och istället riktar strålkastarljuset mot Deena, prövas tjejernas vänskap.

Pris

2895 kr / person

Resedatum

Avresa: 2024-10-18
Återkomst: 2025-10-19

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Lidköping 08:50
Skara - Resecentrum 09:15
Skövde Resecentrum 10:00
Mariestad Resecentrum 10:35
Hova - Ingo 10:55
Laxå - Ingo 11:20
Örebro Scandic/Cirkel K E20 11:55

 

RESFAKTA 2-dag
Hotell        C   Stockholm  4-stj. 
Läge           Vasaplan - mitt i city
Arena        Chinateatern
Ank/avg   15.oo ca / 15.oo
Anm           Transfer till teatern
 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Övernattning
* Frukost
* Musikalbiljett   19.3o


Utskriven 2024-07-18