Forellenresor logotype

Nyårsfirande med Guldkant

Sätt guldkant på årets sista och första dag - 
                        Ett Nyårsfirande vi är mycket stolta över

Nyårsafton
Det görs fika / lunch paus innan ankomst till Stockholm och den guldindränkta spegelsalen på Grand Hotell för eftermiddagens  Nyårskonsert  som bjuder på massor av glitter och glamour.  En elegant och exklusiv miljö där Alla Lux med sina kära vänner bjuder på specialblandat bubbel med sång och dans till smäktande musik, sprudlande glädje och värme.  Innan och i paus är mingelbaren med utsikt över Stockholms slott och Strömmen öppen.  

Efter föreställningen förflyttar vi oss till trevliga Järva krog där du efter att ha installerat dig på ditt rum får en stund på egen hand.

Aftonen bjuder på en  festlig trerätters Nyårssupé där dryck ingår till både för och varmrätt. 

Efter middagen ges det tid att byta till lämplig varm klädsel för att ta oss till Kungliga Djurgården och Skansen. Vi kör dig direkt upp till Solidens scen i god tid före tolvslaget där kvällens värd sätter punkt för det gångna och ringer in det nya året alltmedan nyårsnattens jättefyrverkerier brakar loss över staden och våra huvuden.

Nyårsfirandet från Skansen har varit ett stående inslag och sändes i radio för första gången 1928. Den högtidliga diktceremonin har dock pågått bra mycket längre än så. Redan 1895 lästes Alfred Tennysons "Nyårsklockan" för första gången upp för publiken på Skansen.

Nyårsdagen
Lite sovmorgon känns skönt  innan det är dags för årets första  frukostbuffé.  

Vi har alla sett honom på vita duken och i otaliga TV produktioner.  Skrattat, trivts och känt samhörighet och kanske även beundrat hans stora konstproduktion  -  Megakändisen Lasse Åberg.
Vi ska besöka hans fina utställning och museum i Bålstad som han öppnar just för vår skull denna nyårsdag.  Lasse har själv unikt lovat oss en guidad rundvandring i museet. (reservation för sjukdom)

Hem kommer vi efter lunchstopp under eftermiddagen och ett nyårsfirande av första klass.

Pris

3375 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-12-31
Återkomst: 2023-01-01

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 09:10
Mariestad Resecentrum 09:45
Hova - Ingo 10:05
Finnerödja Hpl E20 10:15
Laxå - Ingo 10:30
Örebro Scandic/Statoil E20 11:05


RESFAKTA 2-dagar
*  Hotell   Sc Järva Krog


Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Övernattning
*  Frukostbuffé
*  Nyårskonsert
*  Nyårssupé 3-rätter
*  2 Glas vin
*  Kaffe
*  Transfer till Skansen t.o.r.
*  Entré till Skansen
*  Besök hos Lasse Åberg
*  Reseledare

 


 
 

 

 

 


Utskriven 2023-01-30