Forellenresor logotype

Louisiana - Sensommarutställningar

 

På Louisiana Museum of Modern Art - med utsikt över Öresund och omgivet av en egen skulpturpark - får du ett samspel mellan konst, natur och arkitektur. En plats man aldrig tröttnar på

Just nu kan man bland annat se

Forensisk Arkitektur
Den femte utställningen i serien Arkitekturens Værksteder blir ett möte med den radikala och tvärvetenskapliga forskningsenheten Forensic Architecture. Den verkar i en korsväg mellan arkitektur, journalistik, juridik, datavetenskap, mänskliga rättigheter, miljö, etc. med syfte att avslöja, kartlägga och bevittna frågor, konflikter och brott över hela världen.

Alex da Corte
En visuell explosion av en utställning med en av de yngre stjärnorna på den internationella konstscenen. Alex Da Corte (f. 1980) arbetar med måleri, skulptur, video och installation.

Tyskland 1920-talet
En resa genom det brusande och explosiva konst- och kulturlivet i 1920-talets Weimarrepublik. I centrum står tidens betydelsefulla rörelse och dess sobra realism.

Därtill Louisianas stora höstutställning som fyller hela museets södra flygel och blandar måleri, teckning, foto, arkitektur, design, film, teater, litteratur och musik. Här fokuserar tematiska kapitel på tidens betydande konstnärliga strömning i ett samhälle präglat av stora omvälvningar och motstridiga krafter.

Pris

845 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-09-14
Återkomst: 2022-09-14

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 06:00
Tidaholm - Acklingakorset 06:20
Mullsjö -VIP 06:45
Jönköping M2/Cirkel K 07:15
Skillingaryd Syd Cirkel K 07:35

 

RESFAKTA  1-dag
Ank      11.2o ca Louisiana
 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Färjebiljett
* Entré Louisiana


Utskriven 2023-01-30