Forellenresor logotype

Alla tiders Åsa-Nisse på Vallarna - Premiär

Nu blir du "Premiärlejon" på riktigt. Festligt, kändistätt, galet

 

 

Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar dom 70 år framåt i tiden.

I Knohult 2020 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar en bakverksälskande polis, en stelbent kommun-representant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

I rollerna: Jojje Jönsson, Annika Andersson,  Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.

Innan vi kommer fram till Vallarna sätter vi oss till bord för söndagsmiddag.

Pris

995 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-07-03
Återkomst: 2022-07-03

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skara - Resecentrum 12:30
Skövde - Arenan 13:10
Tidaholm-Acklingakorset 13:30
Mullsjö VIP 13:55
Bottnaryd Pendelparkeringg 14:10

 

RESFAKTA 1-dag
Arena   Vallarnas friluftstater
15.3o    ca  Söndagmiddag
18.oo    Premiär

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Middag inkl dryck & kaffe
* Premiärbiljett
 

 


Utskriven 2022-08-16