Viktig information ang covid-19

Resor innom Sverige med arrangemangsbesök, t.ex. teater, show etc.

Från och med 9 februari 2022 hävs samtliga restriktioner som gällt sedan tidigare.
Om det mot förnmodan skulle återinföras  måste alla gäster uppvisa ett vaccinationsbevis för att kunna besöka en föreställning/ arrangemang. Detta gäller alla som är 18 år och äldre.
Ha altid giltigt vaccinationsbevis och legitimation redo så går inpasseringen snabbare!

Resor utanför Sverige

Från och med 26 november 2021 måste gäster i många fall uppvisa ett vaccinationsbevis och eventuellt ett giltigt test för att kunna komma in på t.ex. hotell och restauranger.  Vi förväntar oss att länder och regioner öppnar upp efter hand varför reglernadå  kommer att ändras. 

Kommer min resa att bli av?
Utrikesdepartementet har som ansvar att bestämma var det är säkert att resa.

Om UD avråder från en särskild region dit vi har resor kommer vi att ställa in den planerade resan och återbetala resans kostnad. Detta gäller även andra omständigheter som gör att resan inte kan genomföras t.ex.
- Stängda gränser
- Flygbolag ställer in rutter
När förutsättningar för att genomföra resa inte längre finns så kontaktar vi er omgående. Om ni inte hör något av oss så går resan som planerat.                                                                                

Jag vill avboka min resa, vad gäller?
När du bokar en resa med forellenresor är du skyddad av paketreselagen. Det innebär att vi följer myndigheters beslut och agerar därefter. Om vi ställer in en resa kommer vi kontakta dig och omboka eller återbetala din resa. I övriga fall gäller ordinarie avbokningsregler som återfinns under fliken INFO på vår hemsida.