Club After Dark

Biljetter till AFTER DARK | Evenemang & datum | Ticketmaster.se

I över 40 år har After Dark skapat minnesvärda, uppseendeväckande och banbrytande dragshow-föreställningar. 2017 bestämde Christer Lindarw sig för att lägga klackskorna och After Dark på hyllan, men i en helt nyskapande middagsshow,  återvänder After Dark i ett nytt format. Club After Dark är en helhetsupplevelse på Vasateatern, där hela kvällen är ett party i sann dragshow-anda. 

–  Ingen har tagit över stafettpinnen efter att vi avslutade After Dark så då får jag väl se till att det blir av. Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen, säger Christer Lindarw.
– Vi gör om anrika Vasateatern i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vad som helst kan hända!
Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så kommer vi att skapa den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik, avslutar Christer Lindarw.

Skriv ut ikon

Pris

2995 kr / person

Resedatum

Avgått 2022-10-14

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 10:00
Mariestad Resecentrum 10:35
Hova - Ingo 10:55
Finnerödja Hpl E20 11:05
Laxå - Ingo 11:20
Örebro Scandic/Cirkel K E20 11:55


RESFAKTA 2-dag
Hotell   Sc Grand Central
Läge    Kungsg / Vasag 
Arena  Vasateatern
Ank     15.oo ca Sthlm
Avg      15.oo Sthlm

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Övernattning
* Frukostbuffé
* Showentré 18.oo
* 3-Rätters meny