Moulin Rouge !Musikalens kärna är den gripande kärlekshistorien mellan Satine och Christian. Berättelsen tar oss tillbaka till ett livsglatt och pulserande Paris på 1890-talet. Den begåvade författaren Christian är ny i stan och lockas av det bohemiska och dekadenta livet kring nattklubben Moulin Rouge, och hans talang för att skriva gör att han snart blir en del av showen. När Christian träffar klubbens ”Sparkling Diamond”, Satine, blir de genast förälskade. Men den hårda verkligheten på nattklubben gör deras kärlek komplicerad, och de tvingas att slåss för att kunna leva ut sin dröm om att älska varandra. 

Nu förvandlas China Teatern till den mytomspunna och dekadenta nattklubben Moulin Rouge i Paris då dörrarna slås upp till denna förföriska värld! En inbjudande scenografi, färgsprakande kostymer, glödheta shownummer och en hitkavalkad som aldrig vill ta slut.

I den stjärnspäckad ensemble är det Marsha Songcome och Andreas Wijk som gestaltar den passionerade kärleken mellan nattklubbsstjärnan Satine och den unga författaren Christian. 

Marsha Songcome är en av Sveriges största musikalstjärnor och har även gjort stor succé i London. Nu kommer hon återigen att stå på China Teaterns scen efter att ha blivit hyllad för sin roll som Nicki Marron i The Bodyguard – The Musical. 

Skriv ut ikon

Pris

2895 kr / person

Resedatum

Avgått 2024-02-23

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 10:00
Mariestad Resecentrum 10:35
Hova - Ingo 10:55
Laxå - Ingo 11:20
Örebro Scandic/Cirkel K E20 11:55


RESFAKTA  2- dagar                                Hotell      C  Stockhokm
Läge          Vasaplan                       
Arena       China Teatern                          Ank /avg 15.oo ca / 15.oo                                                         

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Övernattning
* Frukost
* Musikalbiljett 19.3o
* Transfer till teatern