Tootsie - Musikalkomedi

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte.
Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!!

Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson), den hårdföre Broadwayproducenten Rita, spelad av Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen.  mfl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.

Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén i samarbete med Edward af Sillén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt. 

Skriv ut ikon

Pris

Från 2535 kr / person

Resedatum

Avgått 2022-11-18

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Lidköping 08:50
Skövde - Arenan 10:00
Mariestad Resecentrum 10:35
Hova - Ingo 10:55
Finnerödja Hpl E20 11:05
Laxå Cirkel K 11:20
Örebro Scandic/Cirkel K E20 11:55

 

RESFAKTA 2-dag
Hotell         Sc Grand Central
Läge             Kungsg / Vasag
Arena          Oscarsteatern
Ank / avg  15.oo ca / 15.oo

 

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Övernattning
*  Frukost
*  Parkettbiljett kat.A 19.3o
 


Foto Mats Bäcker